De taalcursussen zijn begonnen, verschillende niveaus- Dante Nijmegen


 
Cursus Italiaans? U kunt zich nu inschrijven

Maandag 3 oktober starten de taalcursussen. Wacht niet te lang met inschrijven! In verschillende locaties in Nijmegen. Lessen op alle niveaus, veel instapmogelijkheden. Lezingenprogramma gratis voor cursisten!

We hebben verschillende soorten cursussen:

REGULIERE CURSUSSEN
deze cursussen bestaan uit 24 lessen van 1,5 uur, € 280, en starten in de eerste week van oktober. Alle vaardigheden komen in aanmerking, op verschillende niveaus. Leerboeken dienen in overleg met de docent door de cursist zelf of gezamenlijk te worden aangeschaft. Voor meer informatie lees onze pagina Taalcursussen

THEMACURSUSSEN
deze cursussen bestaan uit 2 lessen (2 achtereenvolgende weken, in totaal 4 uur) van 2 uur, € 45, en starten eind oktober/begin november. Verschillende onderwerpen met betrekking tot het Italiaanse leven, gewoonten of cultuur zullen worden gepresenteerd, op verschillende niveaus. Voor meer informatie lees onze pagina Themacursussen, grammatica- en conversatiecursussen.

GRAMMATICA CURSUSSEN
deze cursussen bestaan uit 2 lessen (2 achtereenvolgende weken, in totaal 4 uur) van 2 uur, € 45, en starten eind oktober/begin november. Heb je reeds een goede kennis van het Italiaans en heb je behoefde aan een opfrissing van de grammatica? Wil je een specifiek grammaticaal onderwerp herhalen? Op verschillende niveaus. Voor meer informatie lees onze pagina Themacursussen, grammatica- en conversatiecursussen.

CONVERSATIECURSUSSEN
deze cursussen bestaan uit 2 lessen (2 achtereenvolgende weken, in totaal 4 uur) van 2 uur, € 45, en starten eind oktober/begin november . Voor wie graag op een praktische manier Italiaans wil leren en vooral veel oefenen, op verschillende niveaus. De focus ligt hierbij op het praten en luisteren, woordenschat uitbreiden. Voor meer informatie lees onze pagina Themacursussen, grammatica- en conversatiecursussen

CAFFÈ IN LINGUA (TAALCAFÉ)
Gedurende een uur, een keer per maand, zal er in een gezellige, ongedwongen sfeer bij een kopje koffie of cappuccino met elkaar in het Italiaans gekletst worden. Elke bijeenkomst kost tussen € 5 en € 7,50 afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor meer informatie lees onze pagina Caffè in lingua.

KORTE CURSUS ‘EENVOUDIG ITALIAANS’
In 7 lessen van 2 uur worden op beginnersniveau thema’s aan de orde gesteld die de praktische redzaamheid in Italië moeten vergroten. Start in april. Voor meer informatie lees onze pagina Taalcursussen

Het lesrooster volgt de schoolkalender van de regio Zuid. De lessen starten in week 40 (eerste week van oktober). Inschrijving vindt plaats door het ingevulde inschrijfformulier dat te vinden is op deze pagina van de website.