Taalcursussen 2021-2022: algemene informatie


Even alles op een rijtje:

  • Alleen soci van Dante kunnen aan de taalcursussen deelnemen behalve de korte cursus ‘Eenvoudig Italiaans’ die is voor iedereen toegankelijk.
  • De reguliere cursussen beginnen de eerste week van oktober en eindigen in april.
  • Elke reguliere cursus bestaat uit 24 lessen van 1,5 uur (€ 260)
  • De vakantie cursus (‘Eenvoudig Italiaans’) bestaat uit 7 lessen van2 uur en start in mei 2022 in Nijmegen en Arnhem (€ 100 voor soci en € 130 voor niet-soci)
  • Als regel geldt een maximaal van 15 cursisten.
  • Het lesrooster volgt de schoolkalender van de regio Zuid.

Coronamaatregelen

Wij gaan ervan uit dat wij in oktober weer fysiek met de cursussen kunnen starten. Wij zijn afhankelijk van de regels die de overheid en de verhuurders van onze cursuslocaties stellen in verband met het voorkomen van de verspreiding van het corona-virus. Die kunnen zowel bij als na de start van de cursussen invloed hebben op onze mogelijkheden. We moeten in ieder geval rekening houden met de regel van 1,5 meter uit elkaar zitten.

Als de fysieke lessen gewoon kunnen plaatsvinden, dan gebeurt dat natuurlijk wel onder het door studenten en docenten naleven van de dan van toepassing zijnde algemene hygiëneregels, waaronder het niet naar de cursus komen als men klachten heeft, zoals verkoudheidsverschijnselen, benauwdheid, verlies van geur en smaak of koorts.

Over de maatregelen die gelden op het moment dat de cursussen starten en over de specifiek voor de cursuslocatie geldende regels zullen wij alle cursisten te zijner tijd nog informeren.”

Cursuslokaties (als die nog niet aangegeven zijn) worden nader bekend gemaakt, maar u kunt zich alvast inschrijven. Er kunnen wijzigingen worden aangebracht in de locaties, prijzen en tijden. Houd de website in de gaten.

 

Wil je je Italiaans alvast testen? Klik op:

Inizia subito il test

.