Huis in Italië/huis in Nederland


In Italië of in Nederland een huis kopen, laten bouwen of verbouwen?

Advies nodig?

Hierbij twee architecten die de kracht hebben gebundeld: SPAZIO-Architecten & Adviseurs

SPAZIO-architecten bestaat uit architect Luigi Nicola Panetta en architect Jeroen Koudijs en is opgericht in 2016. Hiermee is een enorme schat aan ervaring van de beide heren in zowel Italië als Nederland gebundeld met als doel prachtige projecten in Italië voor Nederlanders te realiseren.

Door dit delen van kennis ontstaat een bijzondere synergie binnen SPAZIO-architecten & adviseurs en de klant. De architect beschikt immers tijdens het ontwerpproces over alle directe praktijkkennis en de klant heeft maximaal en transparant inzicht in het proces. De klant krijgt daarmee volledige betrokkenheid in een soepel lopend bouwproces met alle kennis binnen handbereik en garantie op hoge duurzame kwaliteit voor een vaste prijs.

Wij hebben contacten bij vele makelaars in Italië en Nederland, beschikken over de kennis en kunde om woningen te keuren, plannen te maken, de plaatselijke wetten te interpreteren en de bouw te organiseren en te begeleiden. Grote meerwaarde zit in de kennis van de ter plaatse geldende bouwvoorschriften, het kunnen inschatten van de bouwtechnische, financiële en praktische haalbaarheid van een plan en het uitdenken van efficiënte restauratie- en verbouwplannen. Alles door één partij.

Wij zijn bekend met subsidieregelingen voor duurzame oplossingen en mogelijkheden voor aftrekbare bouwkosten.

‘Wat het budget ook is, wij denken mee om uw droomhuis gewoon te realiseren! We komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om te bespreken of uw plan werkelijkheid kan worden!’

Wat bieden we?

Integrale benadering. Vanaf het eerste contact levert het de klant transparantie, plezier en snelheid op. Immers; tijdens de bouwvoorbereidingsfase wordt alles gezamenlijk besloten en wordt tijd gewonnen; ‘the best value of money’.

SPAZIO-architecten & adviseurs zijn volledig tweetalig. Dus overleg kan in Nederland in de eigen taal en overig overleg met de plaatselijke instanties en uitvoerenden in het Italiaans. Uiteraard kunnen alle stukken en documenten in beide talen worden vertaald en verduidelijkt.

Bundeling van kennis door jarenlange ervaring met de Nederlandse klant en de Italiaanse markt. Daardoor korte lijnen en efficiënt werken door de kennis van het specifieke zaken bij advies-, ontwerp- en bouwtrajecten met particuliere klanten.

SPAZIO-architecten & adviseurs is geen groot bureau maar zijn twee bevlogen en betrokken professionals met een enorm netwerk in Nederland en Italië (bouwers, constructeurs, juristen, gemeenten ) die dicht bij de klant staan. Zodat ook de klant ervaart dat (ver-)bouwen in Italië het leukste is wat er is!

SPAZIO ARCHITECTEN

Berstraat 35  6811 LC Arnhem
www.spazioarchitecten.nl
info@spazioarchitecten.nl

 +31 06 11190695  / +39 3396503172 (Luigi)
 +31 06 30174638 (Jeroen)