Beginners +: vervolgcursus ‘Eenvoudig Italiaans’ – (bijna één jaar afgerond)


 

  • De cursus Beginners + sluit aan op de beginnerscursus van het afgelopen seizoen ‘Eenvoudig Italiaans’, maar staat ook open voor iedereen die op andere wijze al enige elementaire kennis van de Italiaanse taal heeft verworven.
  • Deze cursus volgt de cursus Italiaans ‘Eenvoudig Italiaans – vakantie cursus’. We gaan verder met het boek Dieci A1 (hoofdstuk 5-10) om de basiskennis van de Italiaanse taal te verstevigen en de Italiaanse woordenschat uit te breiden.
  • Na deze cursus kun je in het Italiaans:
    iets over jouw gewoontes en hobby´s vertellen, een gesprekje voert op de markt of in een winkel, steden beschrijven en over je reizen vertellen, gesprekken over gebeurtenissen uit het verleden voeren. Natuurlijk gaan we het ook hebben over het eten en de Italiaanse cultuur, zo rijk aan tradities.
  • De volgende grammaticale onderwerpen komen in deze cursus aan bod: vraagwoorden, voorzetsels, bezittelijke bijvoeglijke naamwoorden en voornaamwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, werkwoorden (wederkerende werkwoorden, tegenwoordige tijd van onregelmatige werkwoorden, voltooid tegenwoordige tijd, gebiedende wijs).

 

Twijfel je welke cursus het beste bij je past? Neem contact op met de cursuscoördinator via e-mail: taalcursussen@dantenijmegen.nl. Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met een van onze docenten.