Viaggi


Villa in Umbria

Umbrië is een van de beroemde regio’s van Italië, bekend om haar uitgestrekte natuur, goede keuken en wijnen, prachtige oude stadjes die vaak uitstekend bewaard zijn gebleven en de vriendelijke bevolking. Het lijkt alsof er in Umbrië op elke heuveltop een kasteel – of wat daar nog van over is – te ontdekken valt. Kortom, een regio waar iedereen wel iets van zijn of haar gading kan vinden.

Villa in Umbria verhuurt vakantiehuisjes, villa’s, oude boerderijen en appartementen in stadjes en in agriturismo’s. De website geeft verder informatie over Umbrië, wat er waar te doen is en algemene tips voor een aangenaam verblijf. www.villainumbria.com

Deze zeer persoonlijke verhuur dienst wordt georganiseerd door Saskia en Sylvia. Beiden woonachtig in Umbrie. Niet alleen kennen beiden de vakantiewoningen die worden aangeboden goed, ze kennen de eigenaren ook persoonlijk en staan in nauw contact met ze. Saskia en Sylvia helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, dat is niet altijd een eenvoudige opgave gezien het continu groeiende aanbod aan vakantiehuizen.
Aarzel dus niet om, geheel vrijblijvend uiteraard, contact op te nemen via email info@villainumbria.com of telefoon (mob.) +39 348 536 7450.

 


Labrys Reizen: uw specialist voor culturele groepsreizen
www.labrysreizen.nl

Labrys reizen1Labrys reis logoHomepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Azienda Italia

Bijzondere gastvrijheid in Midden-Italië: Azienda Italia

Rustieke onderkomens op de mooiste locaties: Agriturismo, Landhuizen, Appartementen, Bed & Breakfast in Lazio (o.a. Rome, Sabina en rondom het meer van Bolsena), Marche en Toscane (o.a. Florence). Ieder verblijf is persoonlijk geselecteerd en bezocht om u zodoende optimaal te kunnen informeren over het comfort, de ambiance en de omgeving. Azienda Italia heeft ook specialiteiten en tailor-made arrangementen in haar aanbod.

Azienda Italia 2011-2012
Azienda Italia (t.a.v. Marjon van Hintum), Rietmaat 36, 6983 DG Doesburg; Tel.: +31 (0)313 471104; Fax : +31 (0)313 476501

Vraag vrijblijvend de brochure aan of kijk op de website: www.azienda-italia.nl
e-mail: info@azienda-italia.nl