Gevorderden 1+ (docente: Cinzia Mancini)


 

  • Deze cursus is bestemd voor diegenen die beschikken over een brede kennis van de Italiaanse taal en cultuur, en ze hebben al een groot deel van de grammatica behandeld en de behoefte hebben de bestaande woordenschat, grammatica, luister- en spreekvaardigheden te consolideren en uit te breiden.
  • De conversatie is in deze cursus een steeds belangrijker middel om verdieping en uitbreiding van uw kennis van het Italiaans te bevorderen.
  • Door toepassing, herhaling en uitbreiding van de grammatica (o.a. idiomatische uitdrukkingen, synoniemen, spreektaal vs. schrijftaal etc.) worden de cursisten begeleid om de taal steeds meer te perfectioneren.
  • Er zal hiervoor gebruik gemaakt worden van een lesboek (Al dente 4, vanaf hoofdstuk 8) en ander materiaal en we zullen om de week een literatuurboek bespreken.

 

Twijfel je welke cursus het beste bij je past? Neem contact op met de cursuscoördinator via e-mail: taalcursussen@dantenijmegen.nlMaak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met een van onze docenten.