Villa in Umbria


Umbrië is een van de beroemde regio’s van Italië, bekend om haar uitgestrekte natuur, goede keuken en wijnen, prachtige oude stadjes die vaak uitstekend bewaard zijn gebleven en de vriendelijke bevolking. Het lijkt alsof er in Umbrië op elke heuveltop een kasteel – of wat daar nog van over is – te ontdekken valt. Kortom, een regio waar iedereen wel iets van zijn of haar gading kan vinden.

Villa in Umbria verhuurt vakantiehuisjes, villa’s, oude boerderijen en appartementen in stadjes en in agriturismo’s. Op de website www.villainumbria.com staat ook informatie over Umbrië, wat er te doen is en algemene tips voor een aangenaam verblijf. www.villainumbria.com

Deze zeer persoonlijke verhuur dienst wordt georganiseerd door Saskia en Sylvia. Beiden woonachtig in Umbrië. Niet alleen kennen beiden de vakantiewoningen die worden aangeboden goed, ze kennen de eigenaren ook persoonlijk en staan in nauw contact met ze. Saskia en Sylvia helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, dat is niet altijd een eenvoudige opgave gezien het continu groeiende aanbod aan vakantiehuizen.
Aarzel dus niet om, geheel vrijblijvend uiteraard, contact op te nemen via email info@villainumbria.com of telefoon (mob.) +39 348 536 7450.